Eladó családi ház Kecel 39 900 000 Ft

Leírás

Kiskőröstől ~ 12 km-re Kecelen, a városközpontban, de mégis csendes, kedvelt utcában, aszfaltos úton megközelíthető, 795 m2-es bekerített telken, két szintes 182 m2-es (plusz pince) tégla építésű családi ház eladó.

Az ingatlan 83-ban téglából épült, cserép fedésű, folyamatosan karbantartott. Az épület 50%-ban a É-i oldalon belülről szigetelt, fa nyílászárókkal ellátott.

Az ingatlan áll egy pincéből (a ház fele alatt, házon belül is megközelíthető), egy földszintből (117 m2) és egy emeletből (65 m2). Az ingatlan folytatásában található egy külön bejárattal rendelkező 12 m2-es épületrész, kézmosóval ellátott, amely üzleti célra is kiválóan alkalmas. Kialakításra került egy 40 m2-es hűtőkamra, komplett hűtőrendszerrel. A területen van egy 30 m2-es, szerelő aknás garázs, egy épített ól, és három oldalról fedett kb. 10x6 m tároló rész is.
A telken van egy fúrt kút is, ami locsolásra alkalmas.

Az ingatlan fűtése gázkazánról és egy vegyes tüzelésű kazánról is megoldott, radiátoros fűtés. Meleg víz ellátását villanybojler biztosítja (éjszaki/vezérelt áram). 3 fázis, ipari áram van. Az épület emeletén beszerelésre került egy légkondicionáló is.

Az ingatlan adottságaiból adódóan, kiválóan alkalmas több generáció számára és üzleti célra is. Méretéből adódóan átalakításokkal akár két lakás is kialakítható.

Az ingatlan megtekintése a Tulajdonossal előzetes egyeztetés alapján történik, az alábbi elérhetőségen keresztül:

Szívesen állunk rendelkezésére!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4322 Nívó ingatlan: N4322

Családi ház részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 182 négyzetméter
Azonosító: 11184085
Cím: 8200 Veszprém, Kőbánya utca 2.
Telek: 795 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV