Eladó ipari ingatlan Veszprém 88 000 000 Ft

Leírás

Veszprémi telephelyen, a Dózsavárosban, közel a Pápai úthoz, családi házas környezetben, kereskedelmi, ipari és raktározási célra, iroda és raktár, telephely eladó.

A telephely osztatlan közös területen helyezkedik el, az épületek szeparáltak, teljesen elkülönítettek. A terület körbekerített, személy- és tehergépjárművel aszfaltos úton megközelíthető. A telken és az épület mellett parkolási lehetőség van.

Az összesen 218 m2-es, egyszintes épület 2013-ban teljes felújításon esett át. Az ingatlan áll egy iroda 17 m2-es irodából, egy 47 m2-es bemutatóteremből (irodából) egy teakonyhából és szociálisblokkból és egy 150 m2-es hidegraktárból.
A raktár belmagassága 3,3 m, aljzata:simított beton. A raktár megközelíthető az irodából személyi bejárattal és az udvarról elektromos garázskapun keresztül. Vagyonvédelmi rendszer biztosított - riasztó és videorendszer.

Fűtése központi fűtés, gázkazánról megoldott, minden helyiség fűtése szabályozható, a villany szintén egyedi mérőórával ellátott 1x32 A.

Az ingatlan ára: 88 millió Ft + ÁFA (A Tulajdonos cége fordított ÁFA-s eladásra alkalmas).
Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4436 Nívó ingatlan: N4436

Ipari ingatlan részletei

Ár: 88 000 000 Ft
Méret: 218 négyzetméter
Azonosító: 11184456
Irodai azonosító: N4436
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb