Eladó lakás Veszprém 19 900 000 Ft

Leírás

Veszprémben a Jeruzsálemhegyen, osztatlan közös telken, 4 lakásos, egy szintes társasházban (sorház jellegű) ~ 40 m2-es, kertkapcsolatos, felújítandó lakás eladó.

A Tulajdonos az alábbi felújításokat végezte el az ingatlanban: lábazati vízszigetelés, csapadékvíz elvezetés, tető: lécezés javítása, vízzáró fólia, új Terrán cserép,
szobában: aljzat betonozás és hőszigetelés.

Az ingatlan tégla építésű, stukatúros födémmel ellátott. A telken víz, villany és gáz van, a lakásba a víz és villany lett bevezetve. Fűtését korábban cserépkályhával oldották meg.

Az ingatlan a sorban az utolsó, így a szobából közvetlen kertkapcsolata van (osztatlan közös). A 4 lakás, a társasház közös udvaráról megközelíthető.

Az ingatlan felújítandó, jelenleg egy szobából áll, felújítás, átalakítás esetén kialakítható 1,5 szobás lakássá is. (A képek között szerepel a jelenlegi alaprajz és a Tulajdonos által készített 1,5 szobás lakás kialakításának terve.)

Elhelyezkedésből adódóan kiválóan alkalmas befektetésnek is.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4457 Nívó ingatlan: N4457

Lakás részletei

Ár: 19 900 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11184623
Irodai azonosító: N4457
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1