Eladó lakás Veszprém 54 500 000 Ft

Leírás

Veszprém Egyetemvárosában kertvárosi családi házas csendes nyugodt környezetben,tetőtéri bruttó 95 m2, nettó: 65 m2-es, 1+2 fél szobás, 2 fürdőszobás téglaépítésű,egyedi fűtésű, szép állapotú tágas, világos lakás eladó.

Az ingatlan 2 lakásos társasházban található,részben szigetelt. Tartozik hozzá,zárt udvarban 1 felszíni beálló és az épület előtt + 1 autó számára kialakított parkoló.

A lakás áll:közös lépcsőházból,előszobából,1 egész méretű,és 2 félszobából aminek a tetőtér (190 cm ) alatti részei is kényelmesen használhatóak. 2 fürdőszoba került kialakításra,közlekedőből külön nyíló konyha kamrával.

Fűtése és meleg vízellátása kombi gáz kondenzációs gázkazánról megoldott. Az egyik szoba légkondicionálóval felszerelt. Nyílászárói részben műanyagra cserélt ( a 2 fürdő, és a homlokzati egész méretű szobában).

Az ingatlan alacsony rezsivel fenntartható,azonnal költözhető. Ideális családi otthon. Közelében iskola, óvoda, buszmegálló és a belváros is gyalogos sétával könnyen elérhető.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4609 Nívó ingatlan: N4609

Lakás részletei

Ár: 54 500 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11314497
Cím: 8200 Veszprém, Kőbánya utca 2.
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma