Eladó üdülő/nyaraló Balatonfűzfő 99 900 000 Ft

Leírás

Balatonfűzfő zöld övezeti részén, a 71-es főút felett, a Tobruki strand közelében, csendes, nyugodt, rendezett utcában, aszfaltos úton megközelíthető, részbeni balatoni panorámával, folyamatosan karbantartott nyaraló eladó.

Az ingatlan 721 m2-es, összközműves, bekerített, gondozott, parkosított telken helyezkedik el. Az épület téglából 2000-ben épült, 10 cm-es szigeteléssel, Bramac cserépfedéssel, hőszigetelt fa nyílászárókkal. Az udvar nagy része térburkolattal burkolt.

A földszint 94,5 m2 ahol két szoba, konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, külön WC, beépített télikert található. Az emelet 80 m2, tágas nappalival, két szobával (amiből az egyik szoba burkolásra és tetőablak kialakításra vár), fürdőszoba WC-vel és egy részbeni balatoni panorámás 6 m2 erkéllyel.

Az épület mellett található egy 17 m2-es, tégla építésű garázs, aminek a tetején kialakításra került egy panorámás napozóterasz. Az épület alatt 32,31 m2-es pince, kazánház és egy ásott kút található.

Az ingatlan fűtése Viessmann gázkazánról, radiátorokról megoldott, cirkulációs hálózattal meleg vizét is ellátja. A földszinten egy cserépkályha is helyet kapott. Az emeleten légkondicionáló került beépítésre.


Az ingatlan kiválóan alkalmas állandó lakhatásra és elhelyezkedéséből adódóan nyaralónak is.


Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4364 Nívó ingatlan: N4364

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 99 900 000 Ft
Méret: 158 négyzetméter
Azonosító: 10978531
Cím: 8200 Veszprém, Kőbánya utca 2.
Telek: 721 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV
  • Klíma