Kiadó iroda/üzlethelyiség Veszprém 2 600 000 Ft

Leírás

Veszprémben átfogó egészségügyi központnak, ,,Egészség Plázának" is kiválóan alkalmas, két szintes kb. 900 m2 -es felújított ingatlan kiadó. Az épületben már modern, korszerű orvosi szolgáltatás is van.
Veszprémben, az É-i területén, két szintes, kb. 900 m2 alapterületű, kb. 60 fő jelenléti vagy 100 fő open office kiszolgálására alkalmas felújított irodaépület kiadó.

Az épülethez szükséges parkolók biztosítottak.

Az alsó szinten 3 db tárgyaló (klimatizált, légkezelt), 20+20+40 fő befogadására alkalmas, plusz egy nagy egy légterű iroda került kialakításra. A földszint kb. fele még alakítható, jelenleg raktárként funkcionál. Ezen a szinten étkező, öltöző szociális blokkal, zuhanyzóval is kialakításra került.

A felső szinten az alaprajz szerint, több iroda, labor, szerver szoba, teakonyha és szociális helyiség került kialakításra, informatikai végpontokkal (CAT7).

Az irodák, tárgyalók antisztatikus szőnyegezettek, a folyosók és szociális helyiségek hideg burkoltak.

Az ingatlant teljes körűen felújították: nyílászárói (3 rétegű üvegezés), elektromos zsaluziával, az épület 15 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott megfelelő energiahatékonysággal.

Minimum 2 év bérleti időszak esetén a bérleti díj: 6.500 euró + ÁFA + rezsi/hó, illetve tárgyhó 15-i MNB árfolyam szerinti forint + ÁFA + rezsi/hó. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

Az irodaépület egyben vagy a két szint külön-külön is bérbe vehető, hasznosítható külön megállapodás esetén.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4467 Nívó ingatlan: N4467

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 2 600 000 Ft/hónap
Méret: 900 négyzetméter
Azonosító: 11194141
Irodai azonosító: N4467
Jelleg: iroda