Kiadó iroda/üzlethelyiség Veszprém 85 000 Ft

Leírás

2023.05.01-től kiadó Veszprém belvárosában, üzletházban földszinti, üvegportálos, jól reklámozható, 23,35 m2-es, kézmosóval ellátott üzlethelyiség, iroda.

Az üzletházban lift, mozgólépcső, és biztonsági szolgálat is található. Riasztórendszer, korszerű fűtés-hűtés rendszer biztosított.

Az ingatlan kiválóan alkalmas üzlethelyiségnek, szolgáltatásra és irodának is.

Az ingatlan a földszinten található, 23,35 m2-es. Bérleti díja: 85.000 Ft + ÁFA + rezsi/hó. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése. Bérleti idő: minimum 1 év.

A közös költség jelenleg: 1000Ft/m2, valamint 60Ft/m2 a marketing (így összesen 1060Ft/ m2) tartalmazza a szemétszállítás, a rágcsálóirtás, valamint van egy marketing eleme is aminek a fejében az ünnepi dekorációt a közös területeken elkészítik. A közös költségen felül a rezsi: központi fűtés (alapterület arányában felosztott),a villamos energia valamint a víz fogyasztás szerint mért.

A WC helyiséget a társasház biztosítja a közös költség fejében, mágneskártyával lehet igénybe venni. Az üzletháznak van külön Facebook oldala, ahol lehet hirdetni az üzletházban lévő üzleteknek, irodáknak.


Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!


Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4276 Nívó ingatlan: N4276

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 85 000 Ft/hónap
Méret: 23 négyzetméter
Azonosító: 10829904
Irodai azonosító: N4276
Jelleg: Üzlethelyiség